Title of a News Article

DEVLET ADAMI BÖYLE OLUR...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kur üzerinde baskı kurularak Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Hükümet kaybetsin de nasıl kaybederse kaybetsin anlayışında değiliz, hiç olmadık" dedi. Sözlerine devam eden Bahçeli, Türk ekonomisinin alarm verdiğini de ifade etti.

DEVLET ADAMI BÖYLE OLUR...
banner206
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kur üzerinde baskı kurularak Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Hükümet kaybetsin de nasıl kaybederse kaybetsin anlayışında değiliz, hiç olmadık" dedi. Sözlerine devam eden Bahçeli, Türk ekonomisinin alarm verdiğini de ifade etti.

"BİZ TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ"

Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:

"Kur üzerinde baskı kurularak Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Hükümet kaybetsin de nasıl kaybederse kaybetsin anlayışında değiliz, hiç olmadık. Çünkü biz Türk milliyetçisiyiz. Biz Türk milletinin safındayız ve krizlere karşı aynı cephedeyiz.

"EKONOMİ ALARM VERİYOR"

Elbette ekonomi alarm vermektedir. Tedbir almak lazımdır. Faiz artışıyla birlikte artan kur farkı, enflasyonu da etkileyecektir. Türkiye ekonomisi darboğaza düşmüştür. Korkumuz kur, faiz, enflasyon döngüsü birbirini besleyerek milletimizi derinden yaralayacaktır. Türkiye ekonomisinin gerek duyduğu yapısal reform ihtiyaçlarını eksiksiz hayata geçirerek kriz severleri hayal kırıklığına uğratabiliriz.

Milletimiz zam ve vergi artışlarına direne direne güçlükle ayakta durmaktadır. Otomobil fiyatlarına yapılan ÖTV zammı bunun en yakın örneğidir. Şüphe yok ki ekonomik alaboranın külfetini milletimizin sırtına yüklemek haksızlıktır.

"TEK ÇARE..."

Türkiye ekonomisinin kırılgan bünyesini tedavi etmek, hep birlikte fedakarlık şemsiyesinin altına girmek tek çaredir. Küresel sermaye Türkiye'nin siyasal barometresine odaklanmıştır. Elbette pes etmeyeceğiz.

"TÜRKİYE İÇİN YEGANE SEÇENEK..."

Sahte demokrasi bekçileri ve sanal insan hakları savunucuları canileri silahlandırarak Türkiye'ye karşı kullanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti bağımsız bir devlettir. Bağımsızlığımızda gözü olanın gözünü çıkarmasını biliriz. Mazisi katliam ve şiddet olan ülkelerden öğrenecek hiçbir şeyimiz yoktur. Türkiye sınır güvenliğini sağlamak için Suriye'dedir. Biz dualarımızla Mehmetçiğin arkasındayız. Görülüyor ki Fırat Kalkanı operasyonu El Bab'ta yoğunlaşmaktadır.

Eğer El bab alınırsa sıra Menbiç'e gelecek, PYD-YPG'ye ağır bir darbe vurulacaktır. Şam yönetimi El Bab'ı kullanarak Halep'e giden yolları açacağını düşünmektedir. Halep'in ölüme terk edilmesi tarihimize yüz çevirmektedir. Türkiye için yegane seçenek El Bab'ın terörizmden arındırılmasıdır. Başladığımız işi bitirmemiz gerekmektedir.

"AB İLE MÜZAKERELERİN NE TADI NE TUZU KALMIŞTIR"

AP, madem idam cezasını istemiyor, bunu ilişkilerin sonlanması için bahane görüyor, o zaman yarından tezi yok AKP idam cezasıyla ilgili kanun teklifini TBMM'ye taşımalıdır. AB ile müzakerelerin ne tadı ne tuzu kalmıştır. Türk Milleti Cumhurbaşkanının söylediği gibi kendi yolunu çizecektir.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195