Title of a News Article

Erbakan: "Babam'ın Sözleri doğru çıktı "

Özel haber

Erbakan: "Babam'ın Sözleri doğru çıktı "
banner206

Şanlıurfa'da konuşan Merhum Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, Dünyada ki Petrolün, Altının,   %65' şini Yüce Allah Müslüman ülkelerine verdi. Bu ülkelerin ise  Kovboy Ülkesi ABD Avrupa'da  2 katrilyon dolar parası var. Bu Ülkeler parasını geri çeksin bölgede kan dökecek ülke kalmaz ABD ve Avrupa çöker. Unutmayin ki! Kurtuluş islam da olacak dedi. Babası Erbakan'ın eski öngörülerinden de sözeden Erbakan " Suriye meselesinin aslında Türkiye'nin bölünmesine yöneliktir "açıklamasında bulundu. 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan büyük israil devleti kurma hayalini kuran Siyonistler Müslüman kanını dökmeye devam edeceğini söyledi. 
Erbakan Vakfı Şanlıurfa Şube  Başkanı İsmail Yavuz'un davetlisi olarak Şanlıurfaya gelen dr. Fatih Erbakan M.Akif İnan konferans salonunda yapılan " ırkçı emperyalizm ve  sinozmin
Planlarında kurtulmanın yolları konulu "Konferansta gündemde ki konuları konuştu.  

Açılış konuşması yapan İsmail Yavuz'un ardından Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol günün anlam ve önemini belirtilen konuşma yaptılar. 

Aralarında Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan, Gaziantep Şehitkamil ilçe eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik'inde bulunduğu konferansa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, il Müftüsü İhsan Açık,  basın ilan Kurumu Şanlıurfa Şube müdürü Şaban Kalafat, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Niyazi Yanmaz, eski il genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz yaklaşık Bin 500 davetli katıldı. 
Siyonist devlet İsrail'in bölgede ki emellerinden vazgeçemediğini ifade eden Erbakan " bugün Suriye de ve Irak ta yaşanan savaşın tek hedefi büyük İsrail devletinin kurulma amacıdır "dedi.

ERBAKAN HOCAMIZIN SÖZÜ DOĞRU ÇIKTI

Eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın Arap Baharı hakkındaki görüşleri sorulduğunda "Arap Baharı dedikleri olay, dünya siyonizminin yeni dönemdeki kadro değiştirme operasyonudur. Bundan hiçbir hayır gelmez" yanıtını verdiğini aktaran Erbakan, bu sözün bugün doğru çıktığını belirtti.

Necmettin Erbakan'ın Türk halkını FETÖ'ye karşı da uyardığına dikkati çeken Erbakan, şöyle devam etti:

"Bundan 20-30 sene evvel Erbakan Hocamız 'bunların sohbetlerine, dersine, dershanesine, okuluna çocuklarınızı gönderirseniz bu çocuk ilerde siyonizmin askeri olur.' derdi.

O dönemde bu sözleri duyanlar içlerinden bir şey diyemezlerse bile Erbakan Hocayı yadırgıyorlardı. İşte 15 Temmuz gecesi gördük. Adamlar bizzat Mossad'ın, CIA'in emriyle Türkiye'de askeri kalkışma yapmaya kalktı. Aynen Erbakan Hocamızın söylediği gibi siyonizmin askeri oldular."

Ortadoğu'daki savaşların dış güçler tarafından bölgede bulunan petrol yatakları yüzünden çıkarıldığı algısının yanlış olduğunu belirten Erbakan, petrol yataklarının savaşların sadece bir sebebi olduğunu ve asıl sebebin ise büyük İsrail devletinin kurulması projesi olduğunu kaydetti.
ERBAKAN: “ERBAKAN VE MİLLİ GÖRÜŞÜ BİTİREMEZSİNİZ”
Kıbrıs görüşmelerine de değinen eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ınoğlu Dr. Fatih Fatih Erbakan  "Bu anma programlarını yaparken sadece Erbakan'ın ruhuna rahmet okumuyoruz, sadece kendini hayırla yad etmiyoruz. Ne yapıyoruz? Bu anma programlarıyla Türkiye'nin, Anadolu'nun, Avrupa'nın dört bir yanından dünyaya özellikle de ırki emperyalizme, siyonizme çok önemli bir mesaj veriyoruz. Hep bir ağızdan Türkiye'nin, dünyanın dört bir yanından Milli Görüşçüler olarak verdiğimiz mesaj nedir? Diyoruz ki, ey zalimler, ey siyonizm, ey ırkçı emperyalizm siz dediniz ki, 'Erbakan'ı gömdük üzerine on metre kalınlığında beton döktük' dediniz ya. Bizde vefatının 5 sene geçmesine rağmen ilk günkü aşkla ve heyecanla onun davası olan Milli Görüş'e sahip çıkarak sizlere bir mesaj veriyoruz. Diyoruz ki Erbakan'ı gömmek yetmez. Üzerine beton dökmekte yetmez. Erbakan'ı gömüp üzerine kurşun da dökseniz Erbakan'ı ve Milli Görüşü bitiremezsiniz diyoruz" diye konuştu.
'SIRADA TÜRKİYE VAR'

Büyük İsrail devletinin kurulabilmesi için Ortadoğu'nun küçük parçalara bölünerek işgal edildiğini söyleyen Erbakan, "Sırada Türkiye ve İran'ın bölünüp parçalanması planı var. İran Kürdistanı İran'dan kopartılacak, Türkiye'nin güneydoğusu Türkiye'den kopartılacak, sözde bağımsız bir Kürdistan kurulacak. Arkasından bu küçük parçalar yutulacak ve büyük İsrail kurulacak. Temel stratejileri olan böl ve yönet artık böl ve yut noktasına gelmiştir. Onlar bölüp yutmak istiyor. Peki biz ne yapacağız? Eğer Erbakan hocamızı anladıysak biz birleştireceğiz, ümmet kardeşliğini, İslam Birliği'ni ve yeni bir dünyayı tesis edeceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2016, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195