Title of a News Article

Erdoğan deprem bölgesinde...

Erdoğan deprem bölgesinde...
banner206

Cumhurbaşkanı Erdoğan Depremin ardından Elazığ'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Elazığ Havalimanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile diğer yetkililer karşıladı.

"BİZİM İÇİN BİR İMTİHAN"

Cenaze namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada: "Saygı değer kardeşlerim az önce sevgili kardeşimiz Ayşe ve Muhammed Salih'in namazlarını kılmış bulunuyoruz. Tabii bu tür doğal afetler bizim için bir imtihan. Bu noktada biz teslimiyetin en güzel örneğini vermişiz. Biz Erzincan depremini, Van depremini, Simav depremini, Düzce depremini, Kocaeli depremini yaşamışız. Malum Elaziz Erzincan ile komşu ve Erzincan'da ne tür depremler yaşadığımızı biliyoruz.

"TOKİ İLE GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Biz depreme karşı gösterdiğimiz teslimiyeti biliyoruz. Devlet olarak millet olarak elimizden geleni yapacağız. Süratle yıkılan binalarımızın yerine TOKİ ile gereken adımları atacağız. Kimseyi de açıkta bırakmayacağız. Kimsenin dedikodularına kulak asmayın. Bilin ki biz sizin hizmetkarınızız ve elimizden geleni yapacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra 9 yaşındaki Muhammed Civelek'in mezarına omuz verdi ve bölgede ziyaretlerde bulunmak üzere olay yerinden ayrıldı.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Erdoğan daha sonra ise Elazığ merkezdeki Sürsürü Mahallesi'ni ve yıkılan Dilek Apartmanı'nın bulunduğu bölgeyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195