Title of a News Article

Erdoğan görüşme tarihini açıkladı. ..

.

Erdoğan görüşme tarihini açıkladı. ..
banner206
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanında yaptığı açıklamasında Putin'le Ağustos ayında bir görüşmenin planlanacağını söyledi.

 
NATO Zirvesi için Polonya'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ile ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi:
"AĞUSTOS GİBİ GÖRÜŞECEĞİZ"

"Putin'le görüşmemiz konusunda şu anda netleşen bir tarih yok. Fakat bu ay sonu, Ağustos gibi planlanması gündemde. Zaten pek çok liderle de görüşmeler yapacağız"
"SURİYE HARİTADAN SİLİNMEYE DOĞRU GİDİYOR"

Diğer yandan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:
"Haritadan silinecek duruma doğru giden bir Suriye var. Buna göz yummak mümkün değil. Mülteciler konusunda NATO'nun Türkiye'yi yalnız bırakmaması gerekiyor.
"NATO'NUN DAHA FAZLA ÇABA GÖSTERMESİNİ BEKLİYORUZ"

Güvenlik tehdidi kavramının mahiyeti çok ciddi bir değişim yaşıyor. Bu süreçte NATO'nun daha aktif olması, bu yeni tehditler karşısında kendini de güncellemesi gerekiyor. Küresel istikrar ve güç dengesinin devamı için, ittifakın dayanışmasını sürdürmesi, caydırıcılığını da tahkim etmesi şarttır. NATO'nun Türkiye'nin güvenliğini olumsuz etkileyen gelişmeler karşısında çok daha fazla çaba göstermesini bekliyoruz"

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2016, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195