Title of a News Article

Eyyüpoglu; Cennet anaların ayakları altındadır

ASKON Ankara Şube Başkanı Abdurrahman Eyyüpoglu anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Eyyüpoglu mesajında şunları söyledi:

Eyyüpoglu; Cennet anaların ayakları altındadır
banner206
“Annelik duygusunu yaşayan bütün kadınlarımız, çocuklarıyla kurdukları tarifi imkansız duygusal bağı başka hiç bir insanla kuramamıştır. Bu özel duygusal bağ, çocukların gençlik ve yetişkinlik dönemlerinde bile kopmaz. Dünyada başka hiç bir ilişki bu denli yoğun ve hassas değildir. Anneler, evlatları acıktığında, ağladığında, özlediğinde ve tüm duygusal ihtiyaçları için yüreklere seslendiğinde, bu sesi duyarlar ve gereğini derhal yapmak için çırpınırlar. Bedenleri, hayatları çocuklar için tahsis edilmiş gibidir annelerin… Herkes uyur anneler uyumaz. Herkes güler anneler ağlar. Kimse anlamazken anneler anlar… Böylesine önemli bir vazifeyi hiç bir karşılık beklemeden yerine getiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, anneler gününü kutluyorum.

 Anneler, hürmete layık, Yüce Allah’ın (cc) da emrettiği gibi “öf” bile denilmemesi gereken mukaddes varlıklardır. Yetim ve öksüz büyümüş Peygamberimiz, “cennet anaların ayakları altındadır” buyurmuş ve biz ümmetine “anne”lere nasıl davranmamız gerektiğini öğretmiştir.

 Bu arada evlatlarını vatan savunmasında kaybeden, şehit annelerinin de anneler gününü bu vesileyle özel olarak kutluyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 18:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
taraftar
taraftar - 7 yıl Önce

urfa merkez ve ilçelerinde savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan el uzatanlara tesekkurler

SIRADAKİ HABER

banner195