Title of a News Article

Fakıbaba gelir gelmez toplantı yaptı..

Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da ihracatın ve yatırımların artması için yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı düzenledi.

Fakıbaba gelir gelmez toplantı yaptı..
banner206

  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Kars ziyaretinin ardından çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa’ya geldi.

Fakıbaba'yı GAP Havalimanında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve kurum amirleri karşıladı. 

Fakıbaba gelir gelmez hiç vakit kaybetmeden toplantı için yetkilileri aynı masada topladı.  Şanlıurfa Valisi, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle Şanlıurfa'da ihracatın ve yatırımların artması için yapılacak çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. 

Fakıbaba, bugün de beraberinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile bir dizi temaslar gerçekleştirecek. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 10:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı  adam
urfalı adam - 6 yıl Önce

yarın bi şavaş olsa hepiniz piçlerinizi paranızı alıp kaçarsınız hırsızoğlu hırsızlar ama vurgun oldumu hepiniz sahadasınız bu seçimde millet yemin etmiş kafanızı ayagıyla ezecek namussuzoğlu namussuzlar

SIRADAKİ HABER

banner195