Title of a News Article

Gaziantep’te Cuma Namazında Terör Hutbesi Okundu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanarak ülke genelindeki tüm camilerde okunan Cuma hutbesi, İŞİD bombacısının kendini patlattığı Gaziantep’te de okutuldu.Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından...

Gaziantep’te Cuma Namazında Terör Hutbesi Okundu
banner206
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanarak ülke genelindeki tüm camilerde okunan Cuma hutbesi, İŞİD bombacısının kendini patlattığı Gaziantep’te de okutuldu.
Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ’Küresel Terörün Hedef Aldığı Din İslam’ konulu Cuma hutbesi, Gaziantep’teki camilerde okundu. Son dönemlerde dünyada olduğu gibi bölgede de artan IŞİD’in saldırıları üzerine Gaziantep’teki tüm camilerde okunan hutbede, İslam dininde çihadın öldürmeyi değil yaşatmayı, zulmetmeyi değil hakkı gözetmeyi, batıla değil hakikate tabi olmayı, hayasızlığı değil iffeti kuşanmayı ve erdemli duruşu takdim ettiği vurgulandı.
Hutbeyi dinleyen cami cemaati de gençlerin teröristler tarafından aldatılmaması için benzer konularla uyarılmasını istedi. Terör ile İslam’ın alakası bulunamayacağını belirten cami cemaati, gençlerin hayatın her alanında benzeri tuzaklara karşı uyarılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195