Title of a News Article

HALİLİYE’DE KIRSALDA PARK YAPIM ÇALIŞMASI

.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, merkez mahallelerde yürüttüğü çalışmalarının yanı sıra, Konuklu kırsal Mahallesi’nde başladığı 3 bin 250 metrekare büyüklüğündeki yeni park yapım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, “yemyeşil Haliliye” için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Haliliye Belediyesi; vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmak adına parklarda akvaryum, süs havuzu ve yeni fitness aletleri gibi çeşitli uygulamalara gitti. Parklarda zaman zaman onarım çalışmaları da gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, ağaç budama işlemlerine de devam ediyor.

 

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, merkez mahallelerde sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra, kırsal mahallelerde de çalışmalar yürütüyor. Konuklu kırsal Mahallesi’nde başlanan 3 bin 250 metrekarelik yeni park yapım çalışmaları, aralıksız şekilde devam ediyor. Çevre düzenlemesi yapılan yeni parkın etrafına çeşitli türde ağaçlar diken Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, 2 bin 900 metrekare yeşil alan olacak parkta hummalı şekilde çalışıyor. Kısa sürede bitmesi hedeflenen parkta, kamelya ve piknik masaları da yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195