Title of a News Article

Hilvan'a Yeni Spor Kompleksi

Hilvan Belediyesi, Bağlar Mahallesi'nden sonra Bahçelievler Mahallesi'ne de spor kompleksi yapıyor.

Hilvan'a Yeni Spor Kompleksi
banner206

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın  destekleriyle Hilvan'a yapılan spor kompleksinin yapımı devam ediyor.

 

Bir süre önce Hilvan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın işbirliği ile Hilvan Bahçelievler Mahallesi'ne yapılan çim saha, voleybol ve basketbol sahalarını da içinde barındıran spor kompleksi bitim aşamasına yaklaşıyor. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, devam eden spor kompleksi çalışmalarını mahalle sakinleri ve gençleriyle birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Bayık, yaptığı inceleme sonrasında Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan spor kompleksi ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.

 

Hilvan Belediyesi olarak ilçemizdeki gençlerin sportif alanlarını genişletmek ve geliştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımıza yaptığımız proje başvurumuz kabul oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük destek ve katkıları ile Bahçelievler mahallemizde başlatmış olduğumuz çalışmalarımız sona doğru yaklaşıyor. Amacımız gençlerimizi birtakım bağımlılıklardan korumak, kurtarmak ve bu yönde yapılan çalışmalarımızla sportif aktivitelere kazandırmaktır. Hilvan'a ve Hilvan'ın gençliğine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akit Çağatay'a çok teşekkür ediyorum' dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195