Title of a News Article

Hilvan Belediyesinden Kırsal Mahallelere Kuaförlük Hizmeti

Hilvan Belediyesinden Kırsal Mahallelere Kuaförlük Hizmeti

Hilvan Belediyesinden Kırsal Mahallelere Kuaförlük Hizmeti
banner206

 

Hilvan Belediyesi tarafından kurulan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi bünyesinde kuaförlük eğitimi gören kursiyerler, kırsal mahallelerde bulunan kız öğrencilerin saç bakımlarını yapmaya devam ediyor.

 

Hilvan Belediyesi'nin meslek edindirme amaçlı olarak açtığı Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'nde kuaförlük eğitimi gören bayan kursiyerler, kırsal mahallelerde yaşayan kız öğrenci ve bayanların saç bakımlarını yapmaya devam ediyor. Bu seferki durakları yoğun nüfusuna sahip olan Hilvan'ın Ovacık Mahallesi oldu.

 

Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi bayan kuaför kursu eğitmen ve kursiyerler, Ovacık İlkokul ve Ortaokulu'nda eğitim gören kız öğrencilerin saç bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi. Yaptıkları saç bakımının yanında, kuaförlerin bulunmadığı kırsal mahallelerdeki bayanların kendi imkanları ile kendi saç bakımlarını nasıl yapabileceklerini de anlatan eğitmenler, bu tür çalışmalara belirli periyodiklerle devam edeceklerini belirtti.

 

Hilvan Belediyesi tarafından öğrenci ve bayanlara yönelik yapılan bu hizmetin, özellikle kırsal mahallede imkan bulamayanlar için çok önemli olduğunu belirten okul müdürü Mustafa Okkalı, Hilvan Belediyesine ve kursiyerlere teşekkür etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195