Title of a News Article

Hilvan'da Halk Buluşmaları

ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, mülki idare amiri ve yerel yöneticiler ile kurum amirlerinin katıldığı "Halk Buluşmaları" buluşmaları programı devam ediyor.

Hilvan'da Halk Buluşmaları
banner206
Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ve İlçe Müftülüğüne bağlı Vaiz Süleyman Bür, "Halk Buluşmaları" programı kapsamında Hoşin kırsal mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Mahalle camisinde birlikte kılınan yatsı namazının ardından konuşan Hilvan ilçe Vaizi Süleyman Bür, aile değerleri ile ilgili konuşma yaptı. Bür, günümüzde etkin şekilde kullanılan sosyal medyayı bilinçsizce kullanmak aile değerlerimizi ortadan kaldırmaktadır. Aile mahremiyeti kalmamaktadır. Bununla birlikte özellikle gençleri inanç değerlerimizden gittikçe uzaklaştırmaktadır şeklinde konuştu.

Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, buluştuğu Hoşin muhtarı ve vatandaşlarca iletilen sorunları rapor eden Yıldız ve Bayık, belirtilen sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edeceklerini ve en kısa zamanda geri dönüşün sağlanacağını belirtti.

Mahallelerine yapılan ziyareti değerlendiren kırsal Hoşin mahalle sakinleri, Kaymakam Yıldız'a, Başkan Bayık ve beraberindekilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195