Title of a News Article

Hilvan'da Kar Temizliği

Yoğun kar nedeniyle kaldırımlarda biriken kar birikintileir temizlendi.

Hilvan'da Kar Temizliği
banner206

Geçtiğimiz hafta sonu başlayıp haftanın başına kadar devam eden etkili kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Dün akşamdan itibaren yağmurun etkisiyle büyük ölçüde erimeye başlayan kar, cadde ve sokaklarda izlerini sürdürüyor.

 

Hilvan Belediyesi, başlattığı karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce buzlanmalara karşı yol tuzlama ve yol açma çalışmalarına başlayan Hilvan Belediyesi, bugün de kaldırımlarda biriken kar artıklarını temizleme çalışmalarını sürdürdü.

 

Vatandaşların olumsuzluklara karşı mağdur olmaması açısından temizleme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

 

'Geçtiğimiz hafta Cuma günü Hilvan'da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle, ulaşımda bir takım sıkıntılar yaşandı. Kapanan yolları açmak ve buzlanmaları önlemek amacıyla çalışmalar başlattık. Bugün de kaldırımlarımızda biriken kar birikintilerinin yayalara herhangi bir zarar vermemesi ve kazalara sebebiyet vermemesi açısından belediyemiz bünyesinde Makine İkmal ve Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğünce temizleme çalışmalarını yaptık. Hava şartlarına göre çalışmalarımız devam edecektir' dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195