Title of a News Article

Hilvan'da Lösemililer Yararına Kermes

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencilerinin organizasyonuyla lösemili çocuklar yararına kermes düzenledi.

Hilvan'da Lösemililer Yararına Kermes
banner206

Gelirinin lösemili çocukların tedavisi için bağışlanacağı kermese hem bürokrasiden hem de vatandaşlardan büyük destek geldi.

 

Amaçlarına ulaşmak için günler öncesinden büyük bir çaba  içerisine giren Hilvan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin dışında, vatandaşlar da evde hazırladıkları mahalli yemek ve tatlılarla kermese destek verdi.

 

Hilvan Belediyesi çay bahçesinde düzenlenen kermese, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkan Vekili Salih Aktaş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Ali Uzunköy, Hilvan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şıldır, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın eşi Fatma Bayık, STK temsilcileri, kurum idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katılarak maddi katkıda bulundular.

 

Organizasyonu düzenleyen Hilvan Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrenciler gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek;

'Öncelikle kermesimize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Gerek öğretim görevlilerimiz ve gerekse de öğrenci arkadaşlarımız kendi imkanları dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştı. Özellikle de kendi evinde mahalli yemekler ve tatlılar yapıp kermese büyük bir katkıda bulunan Hilvanlılara duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, her konuda okulumuza desteklerini esirgemeyen ve bu organizasyon için  yer temininde bulunup yardımcı olan Hilvan Belediyesine de çok teşekkür ediyoruz' dedi.

 

Anlamlı bir organizasyona imza atan üniversite öğrencileri, kermesten elde ettikleri geliri lösemili çocukların tedavileri giderleri için bağışlayacaklarını açıkladı.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195