Title of a News Article

Hilvan'da Yağmur Drenajı Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan'da başlatılan yağmur drenaj çalışmaları devam ediyor.

Hilvan'da Yağmur Drenajı Çalışmaları
banner206

Hilvan ilçe merkezi İnönü Caddesi üzerinde başlatılan yağmur drenajı çalışmaları kapsamında 920 metrelik altyapı çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ana arter üzerine tahliye olacak olan ara sokaklarda da çalışmalarını sürdürüyor.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu;

 

'Mevsime bağlı olarak yağışların olması nedeniyle ilçe merkezinden geçen İnönü Caddesinde zaman zaman su taşkınları yaşanıyordu. Yaşanan bu taşkınlar hem esnafımız hem de vatandaşlarımız zor durumda kalıyordu. Bunun önüne geçmek amacıyla Hilvan Belediyesi olarak, teknik altyapı projesini hazırlayıp büyükşehir belediyemize sunduk. Büyükşehir belediyemiz de yaşanan sıkıntıyı göz önüne alarak ilçede 920 metrelik yağmur drenajı çalışmalarını başlatmış durumda. Belediyemize bağlı teknik ekibimizle beraber devam eden çalışmaları sürekli kontrol halindeyiz. Kod olarak daha yüksek noktada olan ara sokaklardan birikip gelen yağmur sularını ana arter üzerinde toplayıp yer altından akışının sağlanacağı bu proje neticesinde, sağanak yağmurların etkisiyle yaşanan su taşkınlarının önüne büyük ölçüde  geçilmiş olacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Hilvan'da başlatmış olduğu çalışmalarından dolayı şahsım ve tüm Hilvanlı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum' dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195