Title of a News Article

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir İlçeden Ayrıldı

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, 8 aylık görev süresinin ardından Hilvan İlçesi'nden ayrıldı.

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir İlçeden Ayrıldı
banner206

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, 8 aylık görev süresinin ardından Hilvan İlçesi'nden ayrıldı.

Geçtiğimiz Ağustos Ayı'nda Resmi Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Erzurum Karayazı kaymakamlığına atanana Özdemir için, veda programı düzenlendi.

Hilvan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa, Hilvan'da görev yapan yargı mensupları, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları,  kanaat önderleri ile kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla beraber kurum amirleri katıldı.

Düzenlenen veda programında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, idareci halkla kucaklaştığı zaman, insanlar daha çok devlete bağlılık gösterir. Bu bir kaymakam ya da belediye başkanı da olabilir veya  başka bir kurum idarecisi olabilir fark etmez. İlçemizde kısa bir süre görev yapmasına rağmen halkla devlet arasında çok önemli bir köprü ve kaynaştırıcı ilişkiler kuran kaymakamımıza çok teşekkür eder, yeni görev yerinde kendilerine başarılar dilerim dedi.

 

Hilvan halkının her kesimiyle iyi ilişkiler içinde olduğunu, hiçbir siyasi ve sosyal fark gözetmeksizin eşit mesafede yaklaşarak eşit bir şekilde hizmet yaptığını ifade eden Kaymakam Özdemir, çalışma süresi içerisinde bütün mesai arkadaşları ve kurumlarla bütünleyici çalışma içinde olduklarını söyleyip teşekkür etti.

 

Kaymakam Özdemir, Erzurum'un Karayazı İlçesi'ne hem kaymakamlık görevini hem de kayyum olarak belediye başkanlığı görevini yürütecek.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195