Title of a News Article

Hilvan’da Bayramlaşma

Kurban Bayramı münasebetiyle, Hilvan’da bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Hilvan’da Bayramlaşma
banner206

Hilvan Belediye Çay Bahçesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, Cumhuriyet Savcısı Abbas Arınan, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı İsmail Tarım, Emniyet Müdürü Mümin Özmen, İlçe Müftü Vekili Mahmut Akşahin ve STK başkanları ile vatandaşlar katıldı.

 

Duaların okunmasıyla başlayan bayramlaşma programında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu İslam coğrafyasında yaşanılanları dikkat çekerek barışın, kardeşliğin ve huzurun önemine değindi.

 

Bayık, 15 Temmuz’da yaşanılanları örnek göstererek, birlik ve beraberliğimize kast edecek hiçbir kalkışma ve girişime asla izin vermeyeceğiz. Çünkü bu millet, 15 Temmuz’da ne olduğunu, kim olduğunu ve nasıl bir inanca sahip olduğunu bütün dünya açık bir şekilde gösterdi’ dedi.

 

Yoğun ilgi gösterilen bayramlaşma programında konuşan Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, ‘ Çocuklarımızın huzurlu yarınlar yaşayabilmesi için canımız ve cananımız bildiğimiz bu memlekette devlet olarak elimizden gelen her gayreti sarf ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz’ dedi.

 

 

Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık, halk ile gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından, Hilvan’daki kanaat önderlerini evlerinde ziyarete ederek bayramlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195