Title of a News Article

İki belediyeye operasyon...

.

İki belediyeye operasyon...
banner206
 Siirt ve Tunceli Belediyelerine sabah saatlerinde operasyon başlatıldı. Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ile Tunceli Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Bul, gözaltına alındı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah erken saatlerinde Siirt Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Operasyonda Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan'ın gözaltına alındığı bildirildi.

 

BELEDİYE BİNASINA POLİS ABLUKASI

Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda belediye binası ablukaya alınırken, içeride de polis ekipleri, iz süren köpeklerle arama yaptı.

Giriş çıkışların kontrol altına alındığı binada, çevik kuvvet ekipleri hazır bekletilirken, TOMA ve diğer zırhlı araçlarda Cumhuriyet Caddesinde güvenlik önlemi aldı.

 

ARAMALAR SÜRÜYOR

Ekipler, Bakırhan'ın evi ile belediye binasında aramalarına devam ediyor.

 

TUNCELİ BELEDİYESİ'NE DE OPERASYON

Tunceli Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında DBP'li Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, evinde yapılan aramadan sonra gözaltına alınırken eş başkan Nurhayat Altun' un da evinde aramaların süddüğü belirtildi. Aynı soruşturma kapsamında EMEP il Başkanı Mustafa Taşkale de gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195