Title of a News Article

İlk ilçe ziyaretini yaptı. ..

İlk ilçe ziyaretini yaptı. ..
banner206
VALİ TUNA AKÇAKALE VE HARRAN’DAYDI
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; ilçe gezileri kapsamında Akçakale ve Harran ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Akçakale ilçesine giden Vali Tuna; kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Eyüp Fırat’tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından belediyeyi ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna’yı burada Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan karşıladı. İlçede yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Tuna’ya bilgi veren Ayhan ziyaretten dolayı Vali Tuna’ya teşekkür etti.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın bir diğer durağı Suriyeli misafirlerin barındığı Süleyman Şah Konaklama Tesisi oldu. Tesislerde kalan Suriyelilere verilen hizmetler hakkında kamp yönetiminden bilgi alan Vali Tuna; daha sonra tesislerde Suriyelilere yönelik hizmetlerin yürütüldüğü alanları gezdi. Tesislerde kalan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Tuna; çocukların eğitiminin sadece çocuklar için değil, herkes için en önemli konu olduğunu kaydetti.

Süleyman Şah Tesislerindeki ziyaretini tamamlayan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; daha sonra Harran İlçesine geçerek kaymakamlığı ziyaret etti. Harran Hükümet Konağına gelişinde Kaymakam Temel Ayca ve ilçe amirleri tarafından karşılanan Vali Tuna; ilçeyle ilgili brifing aldı.

İlçe gezilerinin sonunda Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’u ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna; Başkan Özyavuz ve yetkililerle bir süre daha görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195