Title of a News Article

İŞTE İSTİFALARI ALINAN URFALILAR...

İŞTE İSTİFALARI ALINAN URFALILAR...
banner206
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarım Kredi Kooperatifine bağlı şirketlerin yönetim kurulu üyeliğini yapan ve aralarında çok sayıda Şanlıurfalıların da bulunduğu isimlerin tamamının istifası alındı. 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın talimatları ile geçtiğimiz ay  Tarım Kredi Kooperatifinin en üst düzeyde değişime gidilmişti. AK Parti’nin eski Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

22-23-24 dönem AK Parti Bilecik Milletvekilliği yapan Fahrettin Poyraz’ın  geçtiğimiz ay Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünde  Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Karayama’dan görevi teslim almıştı. Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Fatih Poyraz  kooperatife bağlı şirketlerin yönetiminde görev yapanların tamamının istifalarının alındığı istifası alınanların arasında Şanlıurfalı bir çok tanıdık isim var. Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik döneminde yönetim kurulu üyeliklerine getirilen isimlerin istifalarının alınmasının ardından kısa bir süre içerisinde yeniden yönetim kurulu üyeliklerinin yapılması bekleniliyor. Kamuoyunda istifaları alınan bu isimler arasında bazı kişilerin varlığı şaşkınlık yaratırken, bazı isimlerin ise yönetim kurulu olmayı hak ettiği görüşü hakim.

İstifaları alınan Şanlıurfalı isimler ise şöyle:

Mehmet
 Yalçınkaya,
Bahattin Yıldız, 
Mustafa Yavuz,
Abdurrahman Yetkin,
Faruk  eyyüpoğlu,
Faruk Koyuncu,
Mahmut Kaytan,
Ahmet Sürücü,
Ramazan  Arkan,
Mahmut Barut,(Lidaş Yönetim Kurulu üyesi)
Hasan Köseler 


İstifaları alınan bu isimler arasında bazı isimlere yeniden görev verileceği, bazı isimlerle yola devam edilmeyeceği, ve Bakan Fakıbaba'nın ekibinden olan bazı isimlerin yeni yönetim kurulu üyeleri olmaları ileri sürüldü.



kaynak:urfadeğişimgazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195