Title of a News Article

İzin belgelerine dikkat!

​​​​​​​İçişleri Bakanlığı el yazısıyla doldurulan çalışma belgelerinin karşılığının olmaması halinde cezai işlem uygulanacağını açıkladı.

İzin belgelerine dikkat!
banner206

İçişleri Bakanlığı usulsüz evraklara cezai işlem uygulanacağını bildirdi. Tam kapanma uygulamasında kısıtlamadan muaf sektörlerdeki vatandaşlar izi kağıtları ile çalışmaya giderken, market ihityaçları için araç kullanmadan en yakın mesafeye saat 17.00'ye kadar gidilebiliyor. İçişleri Bakanlığı, elle düzenlenen çalışma belgelerinin usüllere uygun olup olmadığını sıkı denetimlerle inceliyor.

Tam kapanma sürecinin ilk günlerinde yoğunluktan kaynaklanan mağduriyetlerin önüne geçilmesi için muafiyet kapsamındaki iş yerleri tarafından el yazsıyla doldurulan çalışma izni/ görev belgelerinin 2 Mayıs Pazar günü saat 24.00'e kadar geçerli olması sağlandı.

Salgının seyrinin kontrol altına alınması amacıyla uygulanan tam kapanma sürecinin başarıyla sonuçlanması için denetimlerini sıkılaştıran İçişleri Bakanlığı, manuel olarak doldurulan çalışma izni/ görev belgelerine yönelik de kontrollerini artırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195