Title of a News Article

Kadınların sorunlarını dinleyen Vekil...

.

Kadınların sorunlarını dinleyen Vekil...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek Viranşehir’de kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıda kadınların sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek Viranşehir’de çalmadık kapı bırakmıyor. Kırsal mahalleler ve Ceylanpınar’da da temaslarını sürdüren Akyürek, kadın kolları tarafından düzenlenen programlara da katılarak kadınların görüşlerini alıyor.

AK Parti Viranşehir Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilici tarafından organize edilen ev toplantısına AK Aday Akyürek’in yanı sıra İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve mahalle sakinleri katıldı.  Kadınların sorunlarını dinleyen Akyürek : “AK Parti olarak, kadınlarımızın yanındayız. Kadınların yaşam alanlarını ve çalışma alanlarını genişletebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda çalışmalarımızın daha da kuvvetlenmesi için sizlerden destek istiyoruz. Kadınların desteği çok önemlidir. Sizlerin desteği ile Türkiye güzel günlere gelecek. Barış huzur ve refah günler bizim olacak” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195