Title of a News Article

Karakoyun deresi aynı tas aynı hamam!

Şanlıurfa’da dönemin Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından çılgın proje olarak gösterilip çalışmalarına başlanılan Karakoyun Deresi bugünlerde deyim yerindeyse aynı tas aynı hamam olarak görünüyor.

Haber: Paşa BENZER

2013 yılında dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başta olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürlerinin katılımıyla temeli atılan hemen ardından çalışmalara başlanan Karakoyun Deresi, Fakıbaba’nın başkanlık görevini bırakmasıyla rafa kaldırıldı. Fakıbaba’nın belediye başkanlığı döneminde bir takım çalışmalar yapılıp asma köprüler dikilen Karakoyun deresi, Celalettin Güvenç’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte en ufak ilerleme dahi gösterememişti. Güvenç’in de istifa ederek milletvekili olmasının ardından Urfalılar, Başkan Çiftçi’nin bu projeye devam edip etmeyeceğinin yanıtını arıyor.

 

FIRAT’IN TEMİZ SUYU AKACAKTI

Fırat’ın temiz suyunun bırakılarak yapay göl haline dönüştürülmesi planlanarak başlanılan projede aydınlatma, kamelyalar, yürüyüş yolları, kafeteryalar gibi sosyal alanlarda yer alacaktı. 2014 yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı olan Celalettin Güvenç’in rafa kaldırdığı projenin sıkıntılarını bugünlerde çevrede ikamet eden vatandaşlar çekiyor. Karakoyun deresinden pis suyun halen aktığının altını çizen vatandaşlar, bir an önce bu projenin bitilerek hayata geçirilmesini istiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195