Title of a News Article

Küstahlık yapmaya devam ediyorlar...

.

Küstahlık yapmaya devam ediyorlar...
banner206
 Terör örgütü PKK, DHKP-C ve FETÖ'cülere her fırsatta kucak açan Almanya yeni yayınladığı Erdoğan belgeseliyle algı operasyonu yapmaya kalkıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kim olduğunun, neler yeyip içtiğinin dahi bilinmediği gibi saçma ifadelerle başlayan belgeselde yabancı istihbarat servisleri dayanak gösterilerek Erdoğan'ın hasta olduğu yalanına yer verildi.

15 TEMMUZ'A TİYATRO DEDİLER

FETÖ'cü hainler tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen ve 246 kişinin şehit olduğu kanlı darbe girişimi hakkında skandal ifadelerin yer aldığı belgeselde; Alman devlet televizyonu ZDF, Türkiye'deki PKK ve DAEŞ tarafından gerçekleştirilen terör saldırıları ve 15 Temmuz darbe girişimi Erdoğan'ın koltuğunu kuvvetlendirmek için yaptığı bir tiyatro olduğunu söyleyecek kadar küstahlaştı.

Ayakları yere basmayan bir çok iddianın yer aldığı belgeselde yüzde 52 bir oyla halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yalnızlaşarak halktan koptuğu ve vatandaşların kendisinden korktuğu iddia edildi.

BELGESELDE CAN DÜNDAR'A ÖVGÜ

Belgeselde FETÖ'den aranan ve Almanya'ya kaçarak sığınan Can Dündar'dan övgüyle bahsedilirken seçilen görüntüler ise ZDF'nin yapmaya çalıştığı algı operasyonunu açıkca gözler önüne serdi. Belgeselde sürekli olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan yalnız gösterilmeye çalışılması dikkatlerden kaçmadı.

ERDOĞAN'I ÖVEN İFADELERİ SANSÜRLEDİLER

Belgesel içinde yer alan röportajlarda sadece Erdoğan karşıtlarının açıklamalarında yer verilirken Erdoğan'ı öven açıklamalar ise sansürlendi. Belgesel için 45 dakika ZDF muhabirine konuşan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Fatih Zingal açıklamalarının sansürlendiği ortaya çıktı. Belgeselde Zingal'ın konuşmasının sadece 6 saniyelik bir kısmına yer verildi.

FETÖ AĞZIYLA HAZIRLANMIŞ

Tamamen FETÖ ağzıyla hazırlandığı anlaşılan belgeselde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir çok gizli banka hesabı olduğu ve AK Parti içinde bile dostu kalmadığı gibi mesnetsiz ifadelere yer verildi.

Baştan sona tamamı skandal ifadelerle dolu olan belgeselde 15 Temmuz sonrası FETÖ'ye karşı verilen mücadele Erdoğan'ın kendisine karşı olanları yok etme çabası olarak gösterilmeye çalışıldı ve Erdoğan'a diktatör benzetmesi yapıldı.

TÜRKLER AYAKLANDI

Skandal belgeselin yayınlanmasından hemen sonra Türkiye'den ve başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın bir çok yerinde yaşayan binlerce Türk vatandaşları ayağa kalktı. Küstah belgesele tepki gösteren onbinlerce kişi ZDF'nin sosyal medya hesaplarından tepki yağdırdı.

Kaynak:HABER7

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195