Title of a News Article

Kuş’tan gençlere müjde

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla örnek çalışmalara imza atmaya başlıyor. Başkan Kuş, ilçe gençliğinin rahat ortamlarda vakit geçirebileceği ‘Millet Kıraathanesi’ konseptindeki ilk çalışmanın startının verdi.

Eyyübiye’nin kültürel bir kimlik kazanması için çalışmalara başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan, ilçe gençliğini sevindirecek bir çalışma. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalara başlayan Başkan Kuş, Kitap Okuma Salonu ile ‘Millet Kıraathanesi’ konseptindeki ilk çalışmanın startının verdi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Şilan ve teknik personelle birlikte, Eyüp Nebi mahallesindeki Süleymanşah caddesinde rahmetli babası Eski Milletvekili Mustafa Kuş parkında incelemelerde bulunan Başkan Kuş, Eyyübiye gençliğinin rahat ortamlarda ders çalışıp vakit geçirebilmeleri için yeşil alanı, sosyal donatı alanına çeviriyor. İçerisinde Kitap Okuma Salonu, Bilgisayar Odası, kütüphane olacak şekilde dizayn edilecek çalışmanın talimatını veren Başkan Kuş,” Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa bir bir yapacağız” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Rahmetli olan babamın ismini taşıyan Mustafa Kuş parkındayız. Yaptığımız incelemeler sonucu burada ilçe gençliğinin faydalabileceği alanların eksikliğini gördük. Bizler de ilçe gençliğine yönelik bir çalışma başlattık. Başkan Yardımcımız ve Birim amirlerimizle birlikte yaptığımız çalışma sonrası bu alanı Kitap Okuma ve sosyal donatı alanına çevirmeyi planladık. Bunu ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz. Bu çalışmanın talimatını ilgililere verdik. Arkadaşlarımız da bu konuda çalışmalara başladılar. Amacımız; gençlerimizin daha nezih ortamlarda ders çalışmalarıdır. Bunun için de güzel mekanlar oluşturmamız lazım. Biz de bismillah dedik ve bunun startını verdik. İnşallah hızlı bir şekilde de yapımını bitirip ilçe gençliğine kazandıracağız.”  Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195