Title of a News Article

Liseli arkadaşlarından Akyol’a sürpriz ziyaret

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Lise Mezunları Gecesi için İstanbul ve Yalova’dan Şanlıurfa’ya gelen Mahmut Cevdet Abacıoğlu, Ali Altay, Osman Kılıçarslan ve Yalova’dan gelen Mehmet Yaşar Sade, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Sıktı Akyol’u makamında ziyaret ederek sürpriz yaptılar.

Liseli arkadaşlarından Akyol’a sürpriz ziyaret
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin Ankara’daki Şanlıurfa Tanıtım Günleri ve Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere ilçeden ayrılması nedeniyle Karaköprü İlçe Belediye Başkanlığına Meclis Başkan Vekili Bekir Sıktı Akyol vekâlet ediyor.

Liseli arkadaşlarını 3 gün önceden karşısında gören Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Sıktı Akyol, sevincini gizleyemedi.

Başkan Vekili Akyol, arkadaşlarının özellikle Başkanlık makamında kendisini ziyaret etmelerinin sürpriz olduğunu belirterek, “Liseli arkadaşlar olarak uzun yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz Liseliler Buluşma Gecemizi devam ettirerek arkadaşlarımızla hasret gideriyoruz. Bu yılki buluşma gecemiz ise 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü akşamıdır. Arkadaşlarımız bu yıl 3-4 gün önceden gelerek bize sürpriz yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Zaten gecede kendi arkadaşlarımızın yanında Lise Hocalarımızı da görüp hasret gidereceğiz” dedi.

Karaköprü Belediye Başkan Vekili Akyol’un arkadaşları Mahmut Cevdet Abacıoğlu, Ali Altay, Osman Kılıçarslan ve Mehmet Yaşar Sade ise, arkadaşları Bekir Sitkı Akyol’un ilçe dışına çıkan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yerine vekalet ettiğini duyunca kendisine sürpriz ziyaret gerçekleştirdiklerini ve hasret giderdiklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195