Title of a News Article

MİSİAD'dan üyelik çağrısı...

.

MİSİAD'dan üyelik çağrısı...
banner206
Yaklaşık 6 ay önce Olağan Genel Kongresi’ni yapan, Ömer Ağ başkanlığında çalışmalarına başlayan, kısa adı MİSİAD olan Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Şanlıurfa’lılara üyelik çağrısında bulundu. 
Olağan Genel Kongre’den sonra Şanlıurfa kamuoyundan olumlu tepkiler alan Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği 2018’e daha geniş bir yelpaze ile giriş yapmak istiyor. Her kesimden vatandaşların üye olabileceğini ifade eden İl Başkanı Ömer Ağ şunları söyledi:
“Genel Başkanlığını Sayın Feridun Öncel’in yaptığı Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Ahilik felsefesini öncelikli tutan, milli duruşa sahip, milli sermayeyi önemseyen herkese kapımız açık. Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçen ülkemizde yatırım ve istihdamı arttırmak amaçlı tüm müteşebbisleri ve iş dünyasını vatandaşlarımızla tek çatı altında toplamaya çalışıyoruz. Gayemiz Şanlıurfa istihdam ve ekonomisine katkı sunmaktır. Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Türkiye’de 65, Dünya’da 27 şubesi olan güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Ağrı’dan İzmir’e, Mersin’den Samsun’a uzayan Türkiye kolunun yanı sıra İsviçre’den Rusya’ya, Avusturya’dan Katar’a uzayan Dünya ölçeğinde bir sivil toplum yapılanmasıyız. Genel Başkanın Şanlıurfa’lı olması münasebetiyle Şanlıurfa teşkilatının çok daha güçlü ve başarılı olması bizim vazgeçilmezimizdir. Mukaddesatını her türlü ticaretin üstünde tutan, siyaseten tarafsızlık ilkesini benimseyen, istikrarın ve milli sermayenin güçlü olmasını savunan bu yapı her kesimden vatandaşlarımızla daha da güçlenecektir. Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği beş ana yapıdan oluşmaktadır. Bu ana iskelet Divan Kurulu, Yönetim Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu, Gençlik Yapılanması Kurulu ve Meslek Kolları Kurulu’dur. Divan kurulu üyelerimiz Halil Haktankaçmaz, Osman Mutlu, Bülent Sunay ve Sefa Ayaydın’dan oluşmaktadır. Yönetim Kurulu üyelerimiz Mehmet Çayan, Mehmet Sambur, Veysi Demir, Bilal Peker, Atilla Meral, Bahattin Gökçin, Mahmut Çavlı, Serkan Arıcı, Muhittin Gürses’ten oluşmaktadır. Yönetim kurulu derneğin aktif yönetici unsuru ve icra makamıdır, aynı zamanda MİSAD’ın başkan yardımcılığı görevini de yürütmektedir. Kadın Kolları Başkanlığını Hazal Eryılmaz, Gençlik Kolları Başkanlığını M. Emin Boz yürütmektedir. Meslek kollarımızda Mehmet Ağ, Ahmet Demir, Akif Bal, Bakır Çiriş, Şerif Uma, Mehmet Kılıç, Gürkan Billurcu, Hüseyin Paf, İbrahim İlkhan, Eyüp Ağ, Mehmet Aslan, Nuri Çelik, Paşa Şil, Metin Akdeniz, Ahmet Polat, Ali Uzun, Murat Kurağ, İbrahim Toru, İ. Halil Yıldız, İmam Ergin, İsmail İlkhan, M. Emin Leba, Sait Albayrak, Veysel Aslantaş, Zeki Çölkesen, Meltem Kuş, Ümran Ağ, Ayten Eryılmaz, Hacer Kar, Gamze Kuş, Hacer Tuncer, Nebahat Dursun, Şehrazat Köran, Adile Almas, Halime Kuş ve ismini yazamadığım daha bir çok arkadaşımız mevcut. Teşkilat yapısı olarak güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu konumundadır. Kamuoyunun da takdir edeceği üzere Şanlıurfa’nın en güçlü yapılanmalarından biri olan MİSİAD çatısı altına sizleri de bekliyoruz. Üyelik için ön şart aramayan Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği adı ne olursa olsun terör örgütü diye ifade edilen tüm yapıların üyelerine ve sempatizanlarına kapılarını kapatmıştır. Yüreği ülkesi ve Şanlıurfa için atan tüm vatandaşlarımızı derneğimize bekliyoruz.”
Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 2018 yılına Şanlıurfa’ya katma değer sunma adına yaptığı çağrıya kamuoyunun nasıl bir tepki vereceği zaman içerisinde ortaya çıkacaktır. Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşlarının güçlü olması şüphesiz kente kazanım sağlayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195