Title of a News Article

O ilçede değişim rüzgarı.. (video)

Şanlıurfa Bozova İlçesinde değişim rüzgarı devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde 20 çok amaclı kültür evinin yapılacağının müjdesi verildi.

İlçe Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı olan Zekariye Göker ilçede ihtiyaç duyulan her konuda sorunları gidermeye devam ediyor. Yaklaşık 10 ay önce Bozova Belediye Başkanılığına kayyum olarak atanan Göker, Bozova ilçesinde gözle görülür hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Sosyal, kültürel , eğitim, ulaşım, altyapı başta olmak üzere temizlik ve insana yatırımın yapıldığı Bozova ilçesinde bugün iki ayrı çok amaclı  kültür evinin  temel atma töreni gerçekleşti. Hayırsever vatandaş Mehmet Top tarafından bağışlanan arza üzerinde yapılacak olan kültür evinin temeli dualarla atıldı. Kültür evinin temel atma törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker Birecik, Belediye Başkan Vekili Kadir Çopur, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Akgün, Bozova Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Aksoy ve Belediye meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İlçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Zekeriya Göker, burada yaptığı konuşmada “Bozova ilçesinde değişimin hızla devam ettiğini bugün temeli atılan iki kültür eviyle birlikte toplam 20 adet çok amaçlı kültür evini Bozova halkına kazandıracaz. Bozova halkı hizmetin en iyisine layık. Sosyal kültürel anlamında eğitim alanında özel projelerimiz oldu ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Bize taziye evi için  arsasını bağışlayan Mehmet Amcamıza da teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Taziye evinin temel atma törenine katılan Şanlıurfa AK Parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bizler her kırsal mahallelerimize dokunmaya çalışıyoruz. Her kırsal mahallemiz hizmetle tanışacaktır. Huzurun ve istikrarın şehri olan Bozova halkı, bu hizmetleri hak ediyor. Bozova hiçbir zaman teröre boyun eğmedi. Anarşiden taraf çıkmadı. Adam öldürmeden yana olmadı. Şehri ikiye bölmedi. Bu sizin güzelliğiniz ve insanlığınızdır. Her zaman devlete ve millette olan bağımlılığınızı devam ettirdiniz. Bu alanda ilçenin yaşanan bütün sorunları çözmek için yerel ve siyasi alanda bunların takipçisi olacağız. Yine bugün temeli attığımız bu taziye evi ise ilçede oldukça ihtiyaç duyuluyordu. Yine çok amaçlı olarak kullanılan bu taziye evlerinden diğer kırsal mahallemizde 20 taneye yapmak için ihalesi tamamlandı. Onlarda kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu. Ak Parti ilce Başkanı Mehmet Akgün ve arsasını bağışlayan Mehmet Top’da temel atma töreninde  bir konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından kurban kesildi ve taziye evinin temeli atıldı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 16:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
bozova
bozova - 6 yıl Önce

Bozova yı kimse terörle anmasın Ak partinin yanış adayıyla yapılan bir yanlıştık .Sayın vekilin şu ana kadar bozova hiç bir katkısı olmaşıştır. Bir tahziye evin yapılması çokta büyük bir yatırım değilidir ikici isimlerin yazdığınız insanların hiç bir bozova da oturmiyor sadce o gün açılış ve resimlerde görunmek için geldiler o azıcık karabalığın içinde ya beş yada altı kişi bozova merkezde oturan vardı

SIRADAKİ HABER

banner195