Title of a News Article

ÖZHASEKİ' 12 BİN KİŞİ İŞTEN ÇIKARDILAR'

ÖZHASEKİ' 12 BİN KİŞİ İŞTEN ÇIKARDILAR'
banner206

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet ÖzhasekiCHP'li belediye başkanlarının 'mağdur edebiyatı' ile prim yapmaya çalıştığını belirtti. Özhaseki, 'Mağdur edebiyatının tuttuğunu gördüler, hala ağlamaya devam ediyorlar. Sen başkan oldun arkadaş; ağlama, iş yap. Başkasına da suç bulma. Sendikalardan sayıyı aldım. 12 bin kişi, seçimlerden sonra işten atılmış. İstanbul'da 5-6 bin kişi sadece. 6 bin kişinin ne günahı vardı? Sonra el altından adam almaya başladılar, yazık' dedi. Özhaseki, önceki gün Şanlıurfa BŞB Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız'ı makamında kabul etmişti. 

AK Parti'li Mehmet Özhaseki, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınının sona ermesiyle ülkelerde pek çok şeyin değişeceğini, ekonomide ise bazı fırsatların doğduğunu bildirdi. Özhaseki, "Bu son dönemde iki sözcük öne çıktı. Biri 'belirsizlik' sözcüğü. Millet, 'ben bilmem, mikrop bilir' diyor. Bir belirsizlik var. İkincisi de 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'. Eskisi gibi olmayacak olan ne? Başta dünya düzeni değişecek gibi gözüküyor. Tek kutuplu, tek jandarmanın olduğu bir dünya düzeninden şimdi sanki çok kutuplu bir dünya düzenine gidiş var. Zaman içerisinde hepimiz göreceğiz. Ülkelerde de birçok şey değişecek. Ekonomik olarak bir sıkıntının olacağı, işsizlik sayısının artacağı, bunun insanlara yansımasının olacağını hepimiz biliyoruz. Ekonomide birtakım fırsatlar doğuyor. Bu fırsatları da değerlendirmek lazım. Tehditleri fırsata dönüştürme kabiliyeti olan ülkeler, bunu erken yakalayabilen ülkeler ayakta kalır. Türkiye üretim üssü olmaya çok müsait bir ülke. Bu durumu Cumhurbaşkanlığı'na raporlayan onlarca insan var" diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Sn Özhaseki biraz urfada ne oluyor diye baksaniz hizmet alamıyoruz. 1 yil 3 ay olacak yazik urfalilara 5 yil heba olacak icraat yok hicbisey yok.yollar bitmeden birine basliyor hepsii yarida zaten biten bisey yok.Allah rizasi icin bizi köy olmaktan kurtarin ilgilenin. Trambus 70 trilyon 2 3 sene evvel parasi ile cope gitti.. vatandas bu durumda BELEDIYE URFALIDAN KOPUK YANASMIYOR INSANLARA..HER URFANIN SOKAGI MAHALLESI HIZMET YOKSUNJ.

SIRADAKİ HABER

banner195