Title of a News Article

Şanlıurfa'da kan donduran vahşet!

.

Şanlıurfa'da kan donduran vahşet!
banner206

Şanlıurfa'da Suriyeli iki gazeteci evlerinde Rambo bıçağı tabir edilen kesici aletle kafaları kesilerek öldürüldü. Gazetecilerin IŞİD tarafından öldürüldükleri iddia edildi.

Şanlıurfa'da Suriye uyruklu iki gazeteci, kaldıkları evde bıçaklanıp kafaları kesilerek öldürüldü. Merkez Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde üç katlı bir apartmanın ikinci katında kalan Suriye uyruklu 28-30 yaşlarındaki Suriyeli İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi, yakınları tarafından evde bıçaklanıp kafaları kesilmiş halde bulundu. İki kişinin kafalarının sadece deriyle tutunduğu öne sürüldü. Cinayetlerin rambo tabir edilen bıçakla işlendiği iddia edildi.

 

"IŞİD ÖLDÜRDÜ" İDDİASI

Öldürülenlerin Suriyeli gazeteciler İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi olduğu ve IŞİD tarafından öldürüldükleri iddia edildi. Sputnik Türkiye muhabiri Hikmet Durgun, olayı twitter hesabından "IŞİD'e karşı olan Suriye uyruklu 2 gazeteci Urfa'da boğazı kesilerek öldürüldü. IŞİD'in yaptığından şüphe ediliyor. Ve Gelinen vahim durum.IŞİD Urfa'da kentin ortasında Suriyeli gazeteci İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi'nin boğazını keserek öldürdü." diyerek duyurdu.

 

6 SURİYELİ'NİN İFADESİNE BAŞVURULACAK

Olayın duyulmasının ardından Suriyeliler cinayetin işlendiği evin önüne geldi. Suriyeli gazetecilerin cinayet şüphelilerin yakalanması için polis arama çalışmalarına başlarken 7 Suriyeli gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195