Title of a News Article

Şanlıurfa ortak paydada buluşuyor

Şanlıurfa ortak paydada buluşuyor
banner206

(URFASTAR - ÖZEL HABER) Her ay düzenli olarak bir ilçede koordinasyon toplantıları düzenleyerek o ilçenin sorunlarının kısa vadede çözümü için buluşmalar düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez şehir merkezindeki çalışmalarla ilgili ilçe belediye başkanlarına bilgiler verdi.

Bu gece saatlerinde şehir genelinde bir dizi temaslarda bulunan Başkan Beyazgül'e Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık eşlik etti.

Başkan Beyazgül, ilçe belediye başkanları ile birlikte devam eden projeleri yerinde inceleyerek kurumsal olarak yapmak istedikleri çalışmaları aktardı. İl merkezinin belirli bölgelerinde sıkışan şehir kültürünü daha geniş ve ferah alanlara yaymak istediklerini belirten Başkan Beyazgül, özellikle yeşil alan ve meydan projelerine önem verdiklerini söyledi. Yıkım çalışmaları devam eden Eski Belediye Hizmet binası ve Hacı Kamil Konağında incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül ve beraberindeki ilçe belediye başkanları ardından güzergah üzerinde esnafı ziyaret etti. Çalışmaların vatandaş nezdinde karşılık bulduğuna dikkat çeken Başkan Beyazgül, "Biz ne demiştik: vatandaşımızın talebi neyse bizim de projemiz o olacak. İşte bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2021, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195