Title of a News Article

Satranç Turnuvasında Dereceye Girenler Altınla Ödüllendirdi

Hilvan Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilk,orta ve liseler arası satranç turnuvası düzenledi. Turnuvada dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Satranç Turnuvasında Dereceye Girenler Altınla Ödüllendirdi
banner206

 

Cumhuriyet'in kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle Hilvan Belediyesi ve Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yaparak, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında satranç turnuvası düzenledi. Düzenlenen turnuvaya katılan 122 öğrenciden 15 öğrenci dereceye girdi. Birincilik derecisine giren 5 öğrenci çeyrek altınla ödüllendirilirken, turnuvada ikincilik ve üçüncülük elde eden öğrencilere de madalya ve satranç takımı hediye edildi.

Ödülleri, Hilvan Atatürk Meydanı'nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinin ardından Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen ile Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Tarım tarafından öğrencilere verildi.

Düzenlenen ödül töreninin ardından, Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, desteklerinden dolayı Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen'e plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195