Title of a News Article

Seçmen Gülpınar'a büyük ilgi gösterdi...

Seçmen Gülpınar'a büyük ilgi gösterdi...
banner206
 Her gittiği yerde coşkulu şekilde karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 24 Haziran seçimleri için Eyyübiye ilçesinde esnafları ziyaret etti. 
Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Buhara Mahallesinde esnafları ziyaret etti.

“Sadece seçim zamanlarında değil, Şanlıurfa’ya hemen her geldiğimizde Siverek başta olmak üzere Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerinde de çeşitli ziyaretler yaparak vatandaşlarımızla hasbihâl ederiz” diyen ve her gittiği yerde coşkulu şekilde karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Eyyübiye ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Biz zaten her zaman esnafımızla iç içeyiz. Her gezdiğimizde esnafımızın ve şehrimizin geliştiğini görmek bizleri sevindiriyor. Bu seferde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, vatandaşlarımızın sorunlarını varsa taleplerini dinliyoruz. 24 Haziran seçimlerini anlatarak destek istiyoruz. İnşallah 24 Haziran’da Reis-i Cumhurumuzu seçeceğiz. Ben Şanlıurfa’mıza ve özellikle Eyyübiye’ye çok teşekkür ediyorum. Her zaman partimize yüksek oranda destek vermişlerdir. Yine bu desteğin devam ettiğini görmek bizi memnun etmiştir. 24 Haziran’da da biraz daha fazla desteğe ihtiyaç var. Hem Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz, hemde Milletvekillerini. Bizi mahcup etmeyen Şanlıurfalı hemşehrilerimden desteklerinin devamını istiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için 2 ayrı oy kullanılacak
Türkiye’de 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için vatandaşların sandığa gideceğini hatırlatan Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, “Seçim, geçen yıl yapılan anayasa değişiklikleri ve buna ilişkin uyum yasaları çerçevesinde pek çok yeniliğe sahne olacak. 24 Haziran 2018’de seçmenler, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için 2 ayrı oy kullanacak. Bu seçim dönemi aynı zamanda 16 Nisan 2017 referandumuyla kabul edilen ve bugüne kadar kısmen uygulamaya koyulan yeni Anayasanın tamamen yürürlüğe girmesine vesile olacak. Yeni dönemde TBMM’deki Milletvekili sayısı da 550’den 600’e çıkacak. Vatandaşlarımıza kısa öz bilgilerle sandık başına gitmelerini tavsiye ediyoruz ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermelerini, Milletvekili seçiminde ise tercihlerini AK Partiden yana kullanmalarını taleb ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195