Title of a News Article

Suriye sınırında çatışma!.. Şırnak’ta zırhlı araca roketli saldırı!

.

Suriye sınırında çatışma!.. Şırnak’ta zırhlı araca roketli saldırı!
banner206
 Şırnak'ın İdil İlçesi'nde, Suriye sınırından Türkiye'ye sızmaya çalışan yaklaşık 10 kişilik PKK'lı grup ile bunları farkeden karakolda görevli askerler arasında çıkan çatışmada, bir er şehit olurken, 1'i yüzbaşı, 2'si uzman çavuş olmak üzere toplam 3 asker de yaralandı.

İdil'deki, Köyceğit Hudut Taburu Komutanlığı'na bağlı Suriye sınırındaki Yüzsüren Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, akşam saat 21.30 sıralarında bir grup PKK'lı sızmaya çalıştı. Karakolda nöbet tutan askerlerin teröristleri farketmesi üzerine güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada ilk açılan ateşle birlikte 1 yüzbaşı, 2 uzman çavuş ve 1 er olmak üzere 4 asker yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan er, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bu arada, Suriye sınırındaki Yüzsüren Hudut Karakolu'nda halen çatışmaların zaman zaman devam ettiği öğrenildi.

 

ŞIRNAK’TA ZIRHLI ARACA ROKETLİ SALDIRI: 1 ŞEHİT

ŞIRNAK kent merkezinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis şehit olurken, 1 polis de yaralandı.

Şırnak Cumhuriyet Meydanı çevresinde akşam saat 22.10 sıralarında devriye görevi yapan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ait zırhlı araca PKK'lılar tarafından roketatarlı saldırı düzenledi. Roketatarın isabet ettiği zırhlı araçta hasar meydana gelirken, saldırıyı gerçekleştiren PKK’lıları etkisiz hale getirmek için kentte geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

 

BİR ŞEHİT, 1 YARALI

Şırnak kent merkezinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit olurken, yaralanan 1 polis ise Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. PKK'lıları etkisiz hale getirmek için kentte operasyonlar sürdürülü

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195