Title of a News Article

Suruç belediyesi hizmette sınır tanımıyor!

Kayyum atanmasından sonra altyapı üstyapı park ve bahçe temizliğinde çalışmalarını hızlandıran Suruç Belediyesi vatandaşlardan tam not aldı.

 Kayyum atanmasıyla birlikte büyük bir değişim yaşanan Suruç'ta vatandaşlar belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden memnun. Çift vardiye halinde başta temizlik olmak üzere altyapı üst yapı yol ve yapım çalışmalarını hızlandıran bununla birlikte parke taşı döşeme işlerine başlayan Suruç Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Suruç'ta 30 yılda görülmeyen hizmetler 1 yıl gibi kısa bir sürenin ardından hayata geçirilirken, Belediye Başkan Vekili görevine getirilen Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 22:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
İkra
İkra - 7 yıl Önce

Kayyum belediyelerinin bulunduğu hiç bir yerde halk. Çöp temizliğiyle, asfalt dökümüyle, makarnayla, kömürle kanmıyor. Kürt halkı barışa, çözüme, özgürlüğe, kardeşliğe oy veriyor. Bunun en iyi örneği çözüm sürecinde Diyarbakır'daki AKP oyudur. %35'i buldu. Çözüm süreci bitirildikten sonra 7 Haziran'da %15'e düştü. Son olarak Referandumda AKP'ye %32 destek verilmiştir. Bunun temel sebebi bariz olarak. Ankara'da Barzaninin ağırlanması ve Kürt bayrağının dalgalanmasıdır.

SIRADAKİ HABER

banner195