Title of a News Article

ŞUSKİ'den 24 saat kesintisiz hizmet

ŞUSKİ'den 24 saat kesintisiz hizmet
banner206

(URFASTAR)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri merkez ve kırsal mahallerden gelen su ve kanalizasyon arza ihbarlarına anında müdahale ediyor. Vatandaşlardan da takdir gören çalışmalar şehir merkezi ve 13 ilçenin tümünde 24 saat esası ile sürdürülüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla vatandaşların talep ve önerileri hızlı bir şekilde karşılanarak Şanlıurfa’ya hizmet etmektedir.

Bakım-onarım faaliyetlerini 24 saat hizmet esası ile sürdüren ŞUSKİ ekipleri, koordineli olarak yaptıkları çalışmalarla ALO 153 Çağrı Merkezi aracılığıyla iletilen kanalizasyon arızaları ve vidanjör talepler için anında karşılık veriliyor.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Şanlıurfa'nın alt yapısına yönelik kalıcı hizmetler üretmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekiplerinin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Vatandaş olası sorunlara karşı duyarlılık gösteren ŞUSKİ ekiplerine ve Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195