Title of a News Article

Tartışmaya Aydınlık'ta katıldı...

Tartışmaya Aydınlık'ta katıldı...
banner206

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Beyazgül ve Tanal arasında sosyal medya üzerinden yaşanan tartışma sonrası bir açıklama yaptı.

CHP'li Aydınlık, Partisinin Milletvekili Tanal'a sahip çıkarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları kaydetti.

Sayın Mahmut TANAL ve Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL arasında yaşanan tartışma üzerine:

Sayın Mahmut TANAL, 83 milyon vatandaşımızın seçilmiş 600 vekilinden bir tanesidir, Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL 'de Şanlıurfa'mızın seçilmiş belediye başkanıdır. 

Yaşanan bu tartışma ne yazık ki hoş olmamış,

sosyal medya aracılığıyla kullanılan bu üslup maalesef kimseye yakışmamıştır.

Bizler milletin vekilleri olarak elbette yeri geldiğinde eleştiri hakkımızı kullanacağız yeri geldiğinde de takdir edeceğiz; ama eleştiri hakkı hakareti meşru kılmaz, kılamaz. Bununla birlikte organize bir şekilde sosyal medya aracılığıyla bir kişiye saldırılması, hakaret edilmesi asla kabul edilemez.

Sayın Tanal'a yönelik bu organize saldırıyı asla kabul etmiyorum ve kınıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir merkezden yapılan bu saldırıya karşı Sayın Tanal'ın yanındayız. Bizleri bu şekilde susturamazsınız. 

Eğer bir tarafa yönelik eleştiri varsa diğer tarafta uygun bir şekilde cevap verir, olması gereken budur; ancak gelinen bu nokta hiç hoş olmamıştır.

İsterim ki birbirimize söylediğimiz sözlerin Urfa'mıza katkısı olsun, Urfa'nın hayrına olsun, bizlere bu yakışır. Bizler kamuoyunun gözü önünde yer alan yöneticiler olarak her bir tavrımızın, her bir sözümüzün örnek teşkil ettiğini bir an bile unutmamalıyız.

Konuyla alakalı söyleyeceklerim, düşüncelerim genel olarak böyledir; ama bir hususa da değinmeden edemeyeceğim.

Belediyelerimizin yöneticileri, personelleri tarafından ipe sapa gelmez tweetler atıldı.

Birilerine yaranmak için tweet üstüne tweet atan bu üst düzey yöneticiler, personeller keşke bu enerjilerini Urfa'ya hizmete harcasalar, keşke...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195