Title of a News Article

TBMM Başkan Vekili Urfa'da

TBMM Başkan Vekili Urfa'da
banner206
 Ak Parti Adıyaman Milletvekili TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda Nöbette. 
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından tekrar açılan TBMM'de ki çalışmalara ara veren  TBMM Baskan vekili  Ahmet Aydın bu gece Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Mehmet Akyürek İbrahim Halil Yıldız Ahmet Fakıbaba   ve Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Şanlıurfa’ya geldi. 
TBMM Başkanvekili Aydın Topçu Meydanı’nda Demokrasi nöbeti tutan halka hitap etti. Aydın Meclis olarak Fetullah Gülen'i iadesini talep ettiklerini ifade ederek söyle konuştu " Biz irademizi namusumuz biliriz. Bu namussuzlara namus teslim edilmez. Tarihin en büyük, en kanlı darbesiyle karşı karşıyayız. Eğer bu halk bu kadar direnmeseydi Türkiye'yi bitireceklerdi"
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Biz irademizi namusumuz biliriz. Bu namussuzlara namus teslim edilmez. Tarihin en büyük, en kanlı darbesiyle karşı karşıyayız. Eğer bu halk bu siz Urfalılar  direnmeseydi Türkiye'yi bitireceklerdi." dedi.

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri ile BŞB Nihat Çiftçi ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de birer konuşma yaptılar 
Öte yandan Milletvekili Cevheri ve Karaköprü Kadın Kolları yönetimi ile birlikte Topçu Meydanında Halkın yanına giderek sabaha kadar meydanda bekledikler

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195