Title of a News Article

Urfa'ya atanan Vali ile TiGEM'de buluştu...

..

Urfa'ya atanan Vali ile TiGEM'de buluştu...
banner206


Ak parti  Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde düzenlenen bir toplantıya katıldı.
Eskişehir Valiliği tarafından Mahmudiye ilçesinde organize edilen programa, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Son kararname ile Urfaya atanan  Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve ilgililer katıldı.
İlçede bulunan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Mahmudiye Tesislerine gelen Bakan Çelik ve beraberindekiler, toplantı salonuna geçerek, tarım ve hayvancılık konulu toplantıya katıldı.
Toplatı öncesi açıklama yapmayan Bakan Çelik’in, akşam saatlerine doğru şehir merkezine gelerek Ak Parti İl Başkanlığı, ziyaret etti, ardından Ticaret Odası tarafındandüzenlenen iftar programına da katıldi.
Bakan Çelik , Şanlıurfa Valisi olarak atanan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195