Title of a News Article

URFASPOR KAÇ KM YAPACAK?

URFASPOR KAÇ KM YAPACAK?
banner206
TFF 2. Ligde bu yıl mücadele edecek olan Şanlıurfaspor iki maç hariç tüm deplasmanlara uçakla gitmek zorunda kalacak. TFF'ye Şike konusunda davacı olan, ancak aradan geçen uzun süreye rağmen alınamayan bir karara rağmen Şanlıurfaspor cephesinde hazırlıklar devam ediyor. Kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren Şanlıurfaspor lige en iyi şekilde hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz sezon TFF'nin hakem hataları, yönetim içi çekişmeler, kümeye düşme tehlikesi yaşayan takımların ayak oyunları sonucu ikili averajla kümeye düşen Şanlıurfaspor cephesinde tüm gözler TFF'nin vereceği şike kararına çevrildi. 
Yeni sezon öncesi çekilen kura sonrası Beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor bu sezon iki maç hariç tüm karşılaşmalara uçakla seyahat etmek zorunda kalacak. www.urfastar.com editörlerinin yaptığı hesaplamaya göre Şanlıurfaspor bir çok deplasmana bir kaç gün öncesinden gitmek zorunda kalacak.  fikstüre göre sezonun ilk maçında Niğde ve deplasmanına karayolu ile gidecek olan Şanlıurfasporun en yakın deplasmanı ise Kahramanmaraş. Sarı-Yeşilli ekip diğer 15 deplasman maçına uçakla gitmek zorunda kalacak. İstanbul, izmir, Kırklareli, Fethiye, Silivri, Bandırma gibi uzak deplasmanlara uçakla gidecek olan Şanlıurfaspor tam 16 bin 650 km yol katledecek. Beyaz grupta yer alan takımların tamamı için ise en uzak deplasman illeri ise Şanlıurfa, Gümüşhane, Kırklareli, başı çekiyor. 
Şanlıurfaspor 5 sefer İstanbul'a, 3 sefer İzmir'e,  4 sefer Ankara'ya uçakla gitmek zorunda kalacak.  

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195