Title of a News Article

Vali Tuna'dan Hilvan Belediyesine Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan'a geldi. Yaptığı ziyaret kapsamında Hilvan Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Tuna, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'tan bilgi aldı.

Vali Tuna'dan Hilvan Belediyesine Ziyaret
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan'a geldi.  Yaptığı ziyaret kapsamında Hilvan Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Tuna, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'tan bilgi aldı.

 

Hilvan Belediyesini ilk defa ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Hilvan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin başarılı olduğunu söyleyerek, Hilvan'ın daha da gelişmesi için  her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

 

25. Dönem Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mazhar Bağlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ve Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay ile birlikte ziyaret ettiği Hilvan Belediyesi'nden ayrılan Vali Tuna, ardından Hilvan Belediyesi bünyesinde açılan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek burada yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Meslek edindirme amaçlı olarak açılan Kadın Kültür Merkezi'ndeki kursiyerlerle sohbet eden Tuna, Kadın Kültür Merkezi'nin Hilvan için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, eğitim ve meslek edindirme amaçlı olarak açılan bu tür merkezlerin çoğaltılması için çalışmalara katkı sunacaklarını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195