Title of a News Article

Vatandaş Aradı ŞUSKİ Soruna Yetişti

Vatandaş Aradı ŞUSKİ Soruna Yetişti
banner206

(URFASTAR)

Şehir merkezi ve 13 ilçenin alt yapısında kalıcı çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak gün içerisindeki müdahaleleri ile tüm sorunları çözüme kavuşturuyor.

Son olarak Karaköprü ilçesi Şenevler GAP Bulvarında bir inşaat çalışması sırasında yaşanan ana şebeke hattı tahribine yetişen ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri, gerekli bay-pas işlemlerini gerçekleştirerek temel alanına yayılan şebeke atık sularını bertaraf etti.

VATANDAŞ SAĞLIĞI İÇİN ANINDA MÜDAHALE

Temel kazısı sırasında Q600 mm çapında kanalizasyon kolektör hattında göçük meydana geldiğini tespit eden ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri, atık sularının vatandaş sağlığına olası bir tehdit oluşturmaması çalışmalarını hızlandırdı.

Vatandaşlar koordinasyon ve ekip çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti. Ekiplerin aynı gün olay yerine gelerek çalışmalara başladığını belirten Şenevler Mahallesi sakinleri "Böylesine bir ekip çalışması kuran Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ediyoruz. Akşam saatlerinde bile ekipler alandan ayrılmadı. Atık sularını bertaraf ettiler. Kötü koku falan hiç kalmadı. Emek veren ŞUSKİ çalışanlarımızdan Allah razı olsun" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195