Title of a News Article

Viranşehir Kırsalında Talepler Ön Planda

​​​​​​​Viranşehir Belediyesi, Kırsal mahallelerde bulunan cami ve taziye evlerinde çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Viranşehir Kırsalında Talepler Ön Planda
banner206

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile normalleşme sürecinin ardından Kırsal mahallelerde bulunan cami ve taziye evlerinde çevre düzenleme çalışması başlattı. Ekipler, çalışmalar kapsamında Aslanbaba Türbesi, Sarıbal ( Kabasırt), ve Yayık ( Persörek ) Kırsal mahallelerinde cami ve taziye evlerinde çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını bitirip, Elbeğendi mahallesine geçti.

Mahallede hummalı bir çalışma yürüten ekipler, buradaki çalışmaları bitirip plan ve program dahilinde diğer mahallelere geçip, çalışmalarına devam edecek.

“İBADET YERLERİNE ÖZEL ÖNEM VERİYORUZ”

İbadet yerlerine ve taziye evlerine özel önem verdiklerini belirten Viranşehir Belediyesi Başkanı Salih Ekinci,”Buralar, milletimizin ibadetlerini yerine getirdiği ve acılarını paylaşarak toplumsal dayanışma gösterdiği alanlardır. Biz bu konularda oldukça hassas bir tutum ortaya koyuyoruz. Normalleşme süreci ile birlikte birçok camimizin ve taziye evimizin çevre düzenlemesini yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek ve kendilerine hizmet etmek bize mutluluk veriyor. Bu yöndeki hizmetlerimiz devam edecektir." dedi.

Mahalle sakinleri ise, başlatılan çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195