Title of a News Article

10 ilçede heyecan vardı

10 ilçede heyecan vardı
banner206

MHP'de dün ve bugün hareketli saatler yaşandı. Milliyetçi hareket partisi Şanlıurfa cephesinde kongre süreci başladı. İl Başkanı Mahmut Güneş ve teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu'nun koordinesinde 10 ilçenin kongresi tamamlandı.

Bugün Akçakale, Harran ve Hilvan ilçelerinin kongreleri yapıldı. MHP il Başkanı Mahmut Güneş, ve parti yöneticilerinin katılımıyla yapılan kongreler tek liste ile yapıldı. Akçakale ilçe Başkanlığına İsa Yıldızoğlu , Hilvan ilçe başkanlığına İsmail Yetkin, Harran ilçe Başkanlığına ise Halit Özyavuz seçildi..

Coronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen kongrelerde MHP ilçe kongreleri büyük heyecanla tamamlanıyor. MHP il Başkanı Mahmut Güneş, gelecek hafta üç merkez ilçenin kongrelerinin yapılmasıyla ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını ifade etti. 

MHP Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Güneş, bugün yapılan kongreler sonrası urfastar.com'a özel açıklamada bulundu. Güneş şunları ifade etti " 

Türk milletinin bekasının en büyük garantisi olan MHP, siyasi farklılıkları bir kenara bırakıp, milletin ve devletin bekası için hiçbir mücadeleden geri durmamıştır. Ön yargının ve şartlanmışlıkların hakim olduğu bir tabloda Türk milletinin bekası için MHP’nin gösterdiği duruşu, kimi çevreler istismar edip farklı anlamlar yüklemektedir. Türk milliyetçileri milletimizin bekası için mücadele vermektedir. Ülkülerimiz sevda, ülkülerimiz bayrak. Kim ne yaparsa yapsın yolumuzda kararlı bir şekilde yürümeliyiz ve ülkemizin geleceği için çalışmalıyız. Kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum” 

Başkan Güneş, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı ve şunları kaydetti "30 Ağustos Türk milletinin yeniden doğuşunun, dirilişinin, milletimizin bağımsızlığının dünyaya ilanıdır. Yazdığımız şanlı destana dün olduğu gibi bugün de yarın da sahip çıkacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2020, 23:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195