Title of a News Article

1300 km yolu bisikletle geldi...

1300 km yolu bisikletle geldi...
banner206

45 yaşındaki Celal Abbas Polat, İstanbul’dan Şanlıurfa’ya bisikletle geldi. 1300 km yolu 13 günde kat ederek Urfa’ya gelen Polat, doğaya dikkat çekmek için bisikletle uzun yolculuğa çıktığını belirtti.

Haliliye İlçesine bağlı Kısas Mahallesi’nde yaşayan 45 yaşındaki Celal Abbas Polat, doğaya dikkat çekmek için ve geçen yıl hayatını kaybeden yeğeninin anısını bu yaşatmak İstanbul’dan 25 Haziran’da saat 10.00’da Şanlıurfa’ya gelmek üzere bisikletiyle yola çıktı.  Günde ortalama 100 kilometre pedallayarak yol giden Polat, Kocaeli, Düzce, Bolu, Ankara, Aksaray, Adana, Osmaniye ve Antep güzergâhlarını kullandı. Yol boyunca vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaşan ve bu ilgiden dolayı memnun kalan Polat, yol boyunca doğa fotoğrafları da çekmeyi ihmal etmedi.

1300 km’yi 13 günde tamamlayan Celal Abbas Polat, bisiklet yolculuğunu doğduğu Kısas Mahallesi’nde noktaladı.

“GÜZEL BİR YOLCULUK OLDU”

Kısas Mahallesi’nde akrabaları ve yakın  dostları tarafından karşılanan Polat, güzel bir yolculuk yaptığını belirterek, “Doğaya dikkat çekmek ve geçen yıl yaşamını yitiren yeğenimin anısı için bisikletle yolculuk yapmayı tercih ettim.  Çok güzel oldu. İnşallah bundan sonra da fırsat buldukça bisikletle yolculuk yapmaya devam ederim. Herkese bisikletle yolculuk yapmayı da öneriyorum” dedi. (UĞUR BUDAK)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195