Title of a News Article

15 aydır kayıplarda!

15 aydır kayıplarda!
banner206
 ŞANLIURFA'da Halil Çiftçi ile eşi İslim Çiftçi, geçen yıl Mart ayında evden ayrılan İmam Hatip Lisesi öğrencisi oğulları 17 yaşındaki Ali Bedrettin'in geri dönmesini bekliyor. 15 aydır gözyaşı döken acılı anne ve baba, "Oğlumuzun biran önce eve gelmesini ve gözyaşımızı dindirmesini istiyoruz" dedi.
Devteşti Mahallesi'nde oturan lise öğrencisi Ali Bedrettin Çiftçi, geçen yıl Mart ayında okulda arkadaşlarıyla tartıştı. İddiaya göre tartışma sonrası öğretmeni tarafından azarlanan öğrenci, olayı ailesine anlattı ve öğretmenini şikayet etmek için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. 
Gece eve dönmeyen Ali Bedrettin için ailesi, yaptıkları aramaya rağmen ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen süre içerisinde kayıp gencin izine ulaşılmazken, ailesi de kendi imkanlarıyla Şanlıurfa ve çevre illerde yaptıkları aramalardan sonuç alamadı.

'ÖLMEDEN ÖNCE GÖREYİM'
Kayıp oğlunun bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen baba 75 yaşındaki Halil Çiftçi, ölmeden son kez oğlunu görmek istediğini söyledi. Oğlunun sakin bir yapıya sahip olduğunu ve öğretmeni tarafından arkadaşlarının gözü önünde azarlamasına içerlenip evi terk ettiğini söyleyen Halil Çiftçi, "Oğlum okulda arkadaşlarıyla kavga etmiş, öğretmeni de azarlamış. Bize öğretmenini şikayet edeceğini söyledi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gitmek üzere evden çıktı. Ancak bir daha geri dönmedi. Her yeri aradık ama bulamadık. Allah rızası için ölmeden oğlumu son kez göreyim" dedi.
Oğlunun kaybolmasından sonra zor günler yaşadığını ve gözyaşlarının durmadığını ağlayarak anlatan anne 54 yaşındaki İslim Çiftçi de, "Oğlumu çok özledim. Yerini bilen varsa ne olur bize yardımcı olsun. Her gün ağlıyoruz. Oğlumun bulunarak gözyaşımızın dindirilmesini istiyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195