Title of a News Article

15 Temmuz Gecesi'ni unutmadılar...

15 Temmuz Gecesi'ni unutmadılar...
banner206

Diyarbakır Dicle Üniversite'sinde 4 yönetmen, Ömer Halisdemir'in duvarlara portresini çizerek rahmetle andı. Yönetmenler, “Diyarbakır halkı olarak acınız acımızdır” mesajını verdiler.

YönetmenlerdenDevrim Aktürk, yaptığı açıklamada, “Hayatımızın o kara gecesinde bir destan yazan halkın evlatları olduğumuz için kendimiz ile gurur duyuyoruz” dedi.

Yönetmen Diyar Kaya da, “Bu 15 Temmuz günü bir zafer gecesi oldu. Çanakkale’deki gibi düşmanlarımızı denize döktük. Yaşlı, genç, çocuk demeden başlayan bu savaşta halkımızın destan dolu mücadelesi kazandı. Biz kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Her zaman gönlümüzde yaşatacağız” diye ifade etti.

Yönetmen Harun Reşit de, “Vatani görevimi yaptığım bu günlerde asker ocağından acınıza ortak olup sözlerimle şehit annelerimizin gönüllerine su serpmek  isterim. Mücadelelerimiz ölene kadar vatan için milletimiz için olacaktır” diye kaydetti.

Yönetmen Abdul Samet Erdoğan ise, şu sözleri kullandı;

“Halk için yaşadık Halk için öldük sözünü andıran o kadim gecede şehit olan tüm ümmette Allahtan Rahmet Dilerim.

Bizler Unutmadıkça Düşmanlarımızda Bizlerin Aziz Düşüncelerinden korkacak ve Asla bu Aziz Vatanımıza Yaklaşamayacaktır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195