Title of a News Article

16 İsim belli oldu!

16 İsim belli oldu!
banner206
 Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP'li Buldan ve Önder ile görüştü. Çözüm süreciyle ilgili izleme komitesinde yer alacak 16 isim belirlendi. Heyet, İmralı'da Öcalan'la görüşecek.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile TBMM'de görüştü. Yapılan toplantıda çözüm süreciyle ilgili izleme komitesinde yer alacak 16 isim belirlendi. Heyette bölge başkanları ile Akil İnsanlar'dan isimler yer alacak. 16 kişilik izleme komitesi, bir sonraki görüşmede HDP heyeti ile birlikte İmralı'ya gidecek.

 

İZLEME KOMİTESİNDE YER ALACAK İSİMLER

Pervin Buldan yaptığı açıklamada izleme komitesinde 16 ismin yer alacağını söyledi. Komitede öncelikli olarak Akil İnsanlar Heyeti'nin bölge başkanları olacak.

7 isim şu an itibariyle netleşmiş durumda.

Bu isimler; Rifat Hisarcıklıoğlu, Can Paker, Tarhan Erdem, Yılmaz Ensaroğlu, Ahmet Taşgetiren, Yusuf Şevki Hakgetiren ve Deniz Ülke Arıboğan.

 

İZLEME KOMİTESİ İMRALI'YA GİDECEK

Geri kalan 9 isim de yine Akil İnsanlar Heyeti'nde görev alan isimlerden olacak. Bu hafta HDP'nin genişletilmiş heyeti, Sırrı Süreyya Önder, Pervin Buldan, İdris Baluken, Ceylan Bağrıyanık ve Hatip Dicle'nin İmralı'ya gitmesi bekleniyor. Bir sonraki görüşmede izleme komitesinde yer alan 16 isim de eşlik edecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195