Title of a News Article

18 yıllık cinayeti koronavirüs ortaya çıkardı

18 yıllık cinayeti koronavirüs ortaya çıkardı
banner206

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde koronavirüs temizliği 18 yıl önce işlenen cinayeti ortaya çıkardı. Alınan bilgiye göre, 18 yıl önce kardeşini öldürüp çuvala koyan zanlı suçunu itiraf etti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Karadenizliler Mahallesinde İzmit Belediyesi’ne ait çöp döküm alanında geri dönüşüm malzemelerini ayıran işçiler çürümüş bir insan cesedi buldu. Battaniye sarılı olan çürümüş cesedin 18 yıl önce öldürülen bir şahsa ait olduğu belirlendi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, cesedin olduğu çuvalın Serdar Mahallesi’nde bir bina önünden alındığını belirledi.

İncelemeyi derinleştiren ekipler, cinayet şüphelisi olarak Çetin’in iki kardeşi R. Çetin (39) ve E. Çetin’i gözaltına aldı.

Gözaltına alınarak Kocaeli Emniyetine getirilen iki kardeşten R. Çetin, 2002 yılında Sakarya’daki evlerinde abisi ile aralarında tartışma çıktığını, daha önce de sık sık tartıştıkları abisini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti işlediğini itiraf eden R. Çetin ile kardeşi E. Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195