Title of a News Article

2 Asker daha vuruldu

2 Asker daha vuruldu
banner206
 Diyarbakır'da yol kesen PKK'lı gruplara düzenlenen operasyonda akşam saatlerinde askerin üzerine açılan ateşte 2 asker daha yaralandı.
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lı gruplara yönelik düzenlenen operasyonda akşam saatlerinde güvenlik güçlerinin üzerine Keskin Nişancı tüfeği Kanas ile açılan ateşte 2 asker daha yaralandı. Gündüz saatlerinde yapılan müdahale de 1 asker yaralanmıştı.

2 ASKER DAHA VURULDU
Diyarbakır-Bingöl karayolunda 24 Mayıs tarihinden itibaren yol kapatma eylemi yapan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından sürdürülen eyleme müdahale eden güvenlik kuvvetlerine ormanlık alanda gizlenen PKK'lılar tarafından suikast silahı olarak bilinen Kanas ile ateş açıldı. Saldırıda 2 asker yaralandı.

YARALI ASKER SAYISI 3'E ÇIKTI
Birinin durumunun ağır olduğu belirtilen askerler, helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi. Lice'de Sabah açılan ateşte 1 uzman çavuş yaralanmıştı. Lice'de akşam saatlerinde yapılan saldırıyla birlikte yaralı asker sayısı 3'e çıktı.

BOMBA, MOLOTOF KOKTEYL, HAVAİ FİŞEK...
Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kapatarak eylem yapan YDG-H üyelerinin eylemlerini sonlandırması için dün Sabah başlayan operasyon devam ediyor. Güvenlik kuvvetleri tarafından başlatılan operasyonda göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale edilirken, göstericiler de güvenlik kuvvetlerine el yapımı bomba, molotof kokteylli ve havai fişeklerle saldırdı.

ORMANDA SAKLANIP ASKERE ATEŞ AÇTILAR
Gün boyu devam eden olaylarda güvenlik kuvvetleri bölgede değişik mevkilerde kamp kuran göstericilerin çadırlarını kaldırdı. Güvenlik kuvvetleri Lice ilçesi Çağıl mezrasında göstericilere müdahale ederken, kırsal alanda gizlenmiş PKK'lılar suikast silahı olarak bilinen ve uzun menzilli olan Kanas silahı ile güvenlik kuvvetlerine ateş açtı.

YARALI ASKERLER HELİKOPTERLE DİYARBAKIR'A GÖNDERİLDİ
Açılan ateşte 2 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulansla Lice ilçesi Duru Jandarma Karakol Komutanlığı helikopter pistine götürüldü. Pistte bekleyen helikoptere sedyelerle alınan askerler, tedavi edilmek üzere Diyarbakır'a gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195