Title of a News Article

2 Bin Öğrenciye Kışlık Bot Ve Kaban Dağıtıldı

Ceylanpınar Belediye başkanlığı ‘Okul Yolunda Minikler Üşümesin Kampanyası’ adı altında 2 bin öğrenciye kışlık bot ve kaban dağıtıldı.

Kış aylarının başlamasıyla birlikte maddi durumu yetersiz tüm öğrencilere yardım kampanyası başlatıldı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Okul Yolunda Minikler Üşümesin adı altında başlatılan kampanya, ilçe merkezinde ve çevre köylerde bulunan tüm okullarda okuyan öğrencilere, kışlık bot ve kaban yardımında bulunarak öğrencileri sevindirdi.  

ilçeye bağlı tüm köy okulları öğrenci servisleriyle birlikte Ceylanpınar Belediye bahçesine gelerek Ceylanpınar ilçe Belediyesinin başlatmış olduğu kampanyadan faydalanmak üzere toplandı. Ceylanpınar ilçe Belediye bahçesinde toplanan öğrenciler sınıf öğretmenlerinin gözetiminde sıraya girerek burada Eski Belediye Başkanı Mehmet Atilla, Belediye Başkan Vekili Yusuf Geçen, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Bayol, Rüstem Ceylan, Eyyüp Şengül, Cemal Boz, Aziz Demir, Mehmet Ali Bilim, Murat Daş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik, Belediye Başkan Danışmanı Aziz Aydın, Adnan Yıldız öğrencileri karşılayarak bot ve kaban verdi.

Öğrencilerinin botlarının eskidiğini ve bazı öğrencilerinin montu dahi olmadığını ifade eden Aşağı Doruklu Okul Öğretmeni Halil Sağlam ‘’7 tane öğrencimle birlikte Ceylanpınar da yapılan bu yardım için geldik. Öğrencilerime birer çift bot ve birer tane mont aldık teşekkür ediyoruz bu yardımı yapanlardan, öğrencilerimde son günlerde gerçekten botları eskimişti, bazılarının hatta montları yoktu önlüksüz olan öğrencim bile vardı. Bu yardımlar sayesinde en azından bu kışı güzel bir şekilde geçirecekler. Tüm yardım yapan her kese emeği geçen her kese teşekkür ediyorum’’dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195